Talanoa Dialoog

Facebook vierkant Talanoa Definitief.jpg
 
 

Het antwoord op je vraag is GROEN!

Wij, de werkgroep Jong & Duurzaam en de VN Jongerenvertegenwoordigers Duurzame Ontwikkeling, gaan in de week van 11 t/m 15 juni door Nederland fietsen om zoveel mogelijk jongeren te spreken over klimaat en duurzaamheid. Deze ‘Talanoa dialoog’ zullen wij voeren om zoveel mogelijk input te verzamelen voor de VN Klimaattop in Polen.

Onze werkgroep richt zich op duurzame ontwikkeling en - rechtvaardiging voor Nederlandse jongeren. De informatie en ideeën die jullie, de Nederlandse jongeren, ons zullen geven tijdens onze fietsweek, zullen we meenemen naar de VN. Wij starten deze week in Nijmegen, waarna we stoppen in Wageningen, Utrecht, Woerden, Gouda, Rotterdam en Den Haag. In deze steden zullen wij langs zoveel mogelijk scholen, jongerencentra, jongerenpartijen, universiteiten, kerken en moskeeën gaan om daar in gesprek te gaan met de mensen van de toekomst! 

Wil je ook input geven, maar komen we niet langs jouw stad? Je kunt ons in de week van 11 t/m 15 juni volgen op social media waar we een online dialoog zullen voeren. Je kunt reageren op onze polls, onze live video’s checken, onze vlogs bekijken en reacties achterlaten. Alle ideeën en input zijn waardevol! Jij maakt immers het verschil!

Bekijk hier de video waarin de vertegenwoordigers Emma en Martijn uitleggen waarom de Talanoa dialoog ook voor jóu belangrijk is: